Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Luxusní kuchyně

Nelíbí se vám vaše stará kuchyně? Nejste spokojeni s jejím designem a uspořádáním? Toužíte po těch letech po něčem lepším? Vybírejte z našich luxusních kuchyní a pozvedněte svou domácnost o nějaký ten level!

Luxusní kuchyně fotogalerie

Protože si každý představuje pod pojmem luxusní, designový a moderní něco jiného, zařadili jsme do fotogalerie luxusních kuchyní různé typy, které mají jednoho společného jmenovatele - je jím kvalitní materiál a kvalitní zpracování. Na vás je, aby jste zvolili luxusní kuchyni ve vysokém lesku, nebo v rustikálním stylu - můžete si být jisti, že svou práci odvedou vyškolení výrobci a špičkové výrobní technologie.

Luxusní kuchyně na míru

Pro každého, kdo sleduje trendy, máme v nabídce našeho obchodu luxusní a designové kuchyně na míru. Vyrobíme vám je v jakémkoliv rozměru - nezalekneme se ani záludných půdních prostor, či skříněk zaměřených v atypických rozměrech. Luxusní kuchyně na míru - to je celkové propojení všech faktorů. Důraz je kladen na detail a tím je také vymalování místnosti, výběr obkladů a spotřebičů. 

Designové kuchyně navenek i uvnitř

Základem je kvalitní materiál, kterým je MDF deska. U kuchyní ve vysokém lesku je na tuto desku nanesena lesklá folie dle výběru zákazníka. Designové kuchyně ve vysokém lesku mají mnoho barevných odstínů. Stále ale vede bílá lesklá kuchyně a to pro nekonečné možnosti kombinací s různými materiály a barvami. Lesklé varianty zahrnují základní odstíny jako je bílá a černá, ale také zajímavé pastelové barvy, či lesklý podklad s aplikací. Na kvalitě takové kuchyni přidá i luxusní pojezdový mechanismus u šuplíků, či moderní výklopný mechanismus u výklopných skříněk. Tyto výklopné skříňky nabízí také prosklenou variantu - v kuchyni působí nadčasovým a moderním dojmem. 

Moderní doplňky luxusních kuchyní

Aby byl umocněn celkový dojem z vaší luxusní kuchyně, je třeba dbát i na odpovídající příslušenství, mezi které patří například pracovní deska, kterou můžete zakoupit v našem obchodě a vybírat z mnoha stylových a moderních barev, dále také lišty, obkladové desky, úchyty, dřez a baterie. Finálním krokem je pak výběr elektrospotřebičů. 

 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1
460 06, Liberec 6
Telefon: +420 774 494 471
info@zadaranabytek.cz