Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Kuchyně Tina

Kuchyně na míru Tina - to je naše nejlevnější řada kuchyní. Skříňky dodáme již pevně smontované, spodní na soklu 10 cm. Kuchyně na míru Tina se hodí jak do malých panelákových bytů, tak do prostorných místností. 

Barevné provedení Ceník skříněk Kuchyňské skříňky

Kuchyně Tina - barvy a materiál

17 barevných variant zahrnuje vesměs odstíny dřeva, jako je například buk, olše, klon, cypřiš a ořech. Moderní vzhled kuchyni Tina dodá oblíbený barevný odstín Dubu sonoma. Barvy se dají kombinovat, tzn., že jiná barva může být na dvířkách a jiná na korpusu. 

Materiál, ze kterého jsou skříňky vyrobeny jsou laminované dřevotřískové desky LTD. Hrany skříněk jsou opatřeny systémem ABS pro jejich ochranu. Takto jsou chráněny před vlhkostí i vysokými teplotami a poškozením. Povrch skříněk je hladký a velmi dobře se udržuje

Vybavení kuchyňských skříněk Tina

Skříňky se šuplíky jsou vybaveny základním ložiskovým plnovýsuvem bez funkce dojezdu. Pokud si přejete větší komfort, můžete zvolit praktický plnovýsuv s dojezdem, který nejvíce oceníte u šuplíků širších než 60 cm.

Spodní plné skříňky můžete zakoupit vybavené drátěným programem do šíře 60 cm, nebo odpadkovým košem, či celým třídícím systémem, z našeho sortimentu. U jednodveřových skříněk nabízíme volbu strany otvírání dvířek.

Horní výklopné skříňky dodáme se standardní mechanikou výklopu v nejlepším poměru cena/výkon. I zde však můžete vybírat mezi luxusními typy výklopného systému - HL (dvířka nepřekáží + pomalé zavírání), HKS (dvířka drží v jakémkoliv úhlu a pomalu se zavírají) a HF (u dvojitých výklopů). Prosklené výklopné skříňky mají ve variantách několik typů skel.

Potravinové skříně nabízíme v typické výšce 206 cm, ale také jako sloupek. I zde je na výběr pravé, či levé otvírání. Uvnitř se nachází police, nebo můžete zakoupit potravinovou skříň s drátěným programem. 

Výhody kuchyně Tina:

  • nízká cena,
  • pestrá paleta barevného provedení,
  • zdarma úchytky, grafický návrh, zaměření do 20 km, rozpočet,
  • skříňky dodáme již smontované,
  • z jednotlivých skříněk sestavíte kuchyň na míru,
  • velký počet skříněk,
  • doprava po celé ČR s možností výnosu do bytu.

Kontaktujte nás a svěřte své představy týmu vyškolených odborníků. 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1
460 06, Liberec 6
Telefon: +420 774 494 471
info@zadaranabytek.cz