Návrhy kuchyní

Využijte náš program na návrhy kuchyní, který vám poslouží k přestavě vaší budoucí kuchyně v prostoru vašeho domova. Tento 3D návrh pro vás vytvoříme zcela ZDARMA a nezávazně! Přijďte do některé z našich poboček.

Návrh kuchyně - je potřeba pečlivě zaměřit prostor

Návrh kuchyně v našem programu vám předložíme poté, co nám sdělíte přesné rozměry prostoru, ve kterém se bude kuchyně realizovat. 

1. Nejprve zaměřte rozměry místnosti - tím se rozumí šířka a výška stěn.

2 Výšku a šířku dveří - zde musíte započítat také zárubně a rámy. To samé zaměřte u oken - změřte i vzdálenost okna od podlahy a rohů místnosti.

3. Počítejte s topnými tělesy, parapety, poličkami apod. I u nich je důležitá jejich výška. pro správné zaměření je nutné také počítat s odtahem z digestoře.

4. Zdroje vody, odpadů, elektřiny, příp.plynu. Také je důležité umístění zásuvek a vypínačů.

5. Do návrhu zaneste předsazení parapetů.

6. Důležitá je také šířka zdí, kvůli zavěšení skříněk.

7. Velmi důležité!! - druh podlahové krytiny v kuchyni.

8. Rozměry všech výstupků, které se v kuchyni nachází.

9. Prověřte, zda v prostoru kuchyně máte skutečně pravé úhly

Návrhy kuchyní - obrázky

Graficky zpracované návrhy kuchyní jsou obrázky, které vám vaši budoucí kuchyni pomůžou si představit v prostoru vašeho domova. A to ze všech možných úhlů.

Obrázky kuchyní rustikálních, moderních, luxusních a dalších vám pomůžou s realizací kuchyně snů - stačí si vybrat tu pravou! Na prvním místě tedy promyslete:

  • v jakém designu by se vám kuchyně líbila a jaký máte rádi styl. I kuchyňská linka by měla kopírovat styl bydlení ve vašem domově, aby nepůsobila, jak se říká - jako pěst na oko.
  • Jestliže disponujete větším prostorem, neváhejte si domů pořídit rohovou kuchyni, kuchyni do tvaru U, či s ostrůvkem! Uvidíte, jak využijete prostor, který se vám takto nabízí!
  • Protože se jedná o kuchyně na míru - můžeme vám vytvořit i atypicky vysokou, nebo naopak nižší kuchyňskou linku, která bude lépe odpovídat vaší postavě.
  • Důležité úložné prostory, v podobě šuplíků,či polic a kontejnerů je nezbytností v každé kuchyni. Obecně platí, že kuchyně by měla obsahovat 32 úložných prostor.
  • Skříňky s typizovanými rozměry jsou skříňky na spotřebiče, či výsuvy. Využít můžete také nainstalování výsuvného odpadkového koše.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1
460 06, Liberec 6
Telefon: +420 774 494 471
info@zadaranabytek.cz