Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Rustikální a retro kuchyně

Jestliže je pro vás vaše rodina prioritou a dáváte přednost rodinné pohodě a společně stráveným chvilkám v útulném prostředí domova, je pro vás rustikální kuchyně tou pravou volbou.

Rustikální kuchyně

Vůně a bezpečí domova, teplé buchty v troubě, maminčin štrúdl.. Rustikální kuchyně zkrátka vyzařují všechnu tu pohodu a rodinnou soudržnost. Jejich jedinečný design podtrhne typická patina, která je patrná v záhybech frézování. Rustikální kuchyně dodáme ve čtyřech základních barvách dřeva: dub vinný, dub starý, Locarno a ořech střední. Skříňky dodáme již pevně smontované, s úchyty zdarma.

Rustikální kuchyně v mnoha variantách

V naší fotogalerii najdete rustikální kuchyně rohové, do tvaru u i s ostrůvkem. Tyto typy jsou náročnější na prostor, ale investice se vám vrátí v mnoha odkládacích možnostech a ve velké pracovní ploše. Rustikální kuchyně do  U mívají v jedné z bočních stran zabudovaný bar, který efektně doplní chromová barová tyč. Rustikální kuchyně však mohou najít své pevné místo i v menším prostoru - rovná rustikální kuchyně neztratí nic na své noblese a útulnosti, obzvlášť, když bude doplněna vhodnými elektrospotřebiči, úchyty a pracovní deskou ve vhodném odstínu.

K rustikálním kuchyním se hodí skleněné vitríny z kouřového skla, nebo s aplikací.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1
460 06, Liberec 6
Telefon: +420 774 494 471
info@zadaranabytek.cz