Montáž kuchyňské linky

Na počátku realizace, či rekonstrukce kuchyňské linky je návrh a cenový rozpočet, na konci montáž hotové kuchyňské linky ve vašem domově. 

Montáž kuchyňské linky

Dlouholetá praxe naše pracovníky bezvadně vyškolila a jejich zkušenosti, spolu s kvalitním nářadím vám zaručí bezchybnou a rychlou montáž i té nejsložitější kuchyně. Každý zákazník chce mít doma nainstalovanou kuchyni co nejdříve a samozřejmě si nikdo nepřeje po montáži hodiny uklízet. Naši montážníci jsou seznámeni s pravidly, mezi které patří přístup k zákazníkovi, konzultace i otevřenost vůči případným připomínkám a konečný úklid. Možná si myslíte, že si zvládnete kuchyňskou linku namontovat sami, třeba proto aby jste ušetřili. Věřte ale, že bez potřebného nářadí a hlavně dlouholetých zkušeností můžete dosáhnou spíš opačného efektu.

Jednotlivé body montáže kuchyňské linky:

  • montáž horních skříněk,
  • montáž spodních skříněk
  • montáž baterie a dřezu,
  • výřezy do zástěn, digestořové skříňky apod.,
  • montáž případných krycích a doplňujících desek, barů, přířezů,
  • montáž pracovní desky a její případné seříznutí.

Poté, co se nainstalují spotřebiče, baterie a dřez, tak naši montážníci neprovádějí zapojení do přípojek (voda, odpad, apod.). V našich prodejnách je potřeba domluvit, zda máte o zajištění těchto služeb zájem.

Kolik montáž stojí a jak dlouho potrvá?

Samozřejmě se koncová cena kuchyně odvíjí od toho, jak velká je kuchyň a jaký je to typ. Snadněji probíhá montáž klasické sektorové kuchyně např.do paneláku a složitější průběh má montáž rohové kuchyně, kuchyně do tvaru U, či v atypických prostorách, jako je například půda se zkosenou střechou. Většinou je ale kuchyňská linka namontované za 1 - 2 dny. 

Naší vizitkou je profesionalita a kvalitně odvedená práce. Navíc budete příjemně překvapeni příznivou cenou! Montáž kuchyňské linky končí předáním čisté a plně funkční kuchyně.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1
460 06, Liberec 6
Telefon: +420 774 494 471
info@zadaranabytek.cz