Barevné provedení rustikální kuchyně Bolero

Barevné provedení dvířek Rustikal

Rustikální kuchyně mají na výběr tři dekory dřeva - dub viný, dub starý a ořech. Dvířka se vyrábějí s typickým rustikálním vzorem. Od kuchyně Diana se odlišují patinou, která je nejvíce patrná v záhybech frézování dvířek. 

Barevný dekor kuchyňských dvířek Dub starý      Barevný dekor kuchyňských dvířek Dub víno      Barevný dekor kuchyňských dvířek Ořech střední

Barevné provedení korpusu

Korpus je vlastně kuchyňská skříňka s policí, ke které se přidělají vybraná dvířka. Korpus skříňky není skoro vidět ale vybrat správný dekor je důležité.

Beton světlý Beton tmavý Bílá Buk Craft bílý Craft zlatý Cypřiš vlašský Cypřiš tmavý Černá Dub kaňon Dub burstyn Dub přírodní Dub sonoma Dub stoletý Grafit K015 Kalvádos Kaštan Klon Lefkas Olše Ořech Ořech výběrový San remo tmavé San remo světlé Šedá Vanilka Vaiz světlý Viaz tmavý

Použitý materiál MDF kuchyňských dvířek

Materiál MDF je vhodný pro použití právě na čelní plochy kuchyňských dvířek. Základním materiálem je ekologická MDF deska. Do této desky je podle výběru zákazníků vyfrézovaný tvar frézování. U rustikální kuchyně je to pouze frézování M20. 

Po této kosmetické změně je deska MDF nastříkána voděodolným PUR lepidlem a za velmi vysokého tlaku a teploty jsou opatřena vybranou foliíí dekory dřeva - kalvádos, dub viný, dub starý a olše. 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1
460 06, Liberec 6
Telefon: +420 774 494 471
info@zadaranabytek.cz