Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Kuchyně na míru Carmen ve vysokém lesku

Lesklé kuchyně Carmen - moderní kuchyně, které vynikají lesklým provedením dvířek. Barevných variant vysokého lesku je 26 a záleží na Vás, zda zvolíte příjemné lesklé pastelové tóny základní barvy, nebo extravagantnější odstíny s grafickým vzorem. 

Barevné provedení Ceník skříněk Kuchyňské skříňky

Moderní lesklé kuchyně na míru

Zaujala Vás lesklá kuchyně Carmen? V tom případě patříte mezi zákazníky s citem pro moderní design a kvalitu zpracování. Lesklá kuchyně musí korespondovat s ostatním zařízením domácnosti, aby patřičně vynikla. Stačí ji doplnit moderními úchyty, světly a hlavně spotřebiči, které by měly ladit. Velkou roli hraje ale také barva stěn v kuchyni, podlahová krytina a osvětlení. Jestliže se povede vše sloučit v dokonalé rovnováze, rázem máte doma opravdu luxusní kout na vaření. Barevné provedení lesklých kuchyní Carmen dává na výběr z 26 variant v moderních odstínech.

Bílé lesklé kuchyně

Lesklé bílé kuchyně, to je zkrátka ewergreen mezi našimi zákazníky. Na první pohled je jasné, proč jsou lesklé bílé kuchyně tak oblíbebné. Bílá barva poskytuje nekonečné možnosti kombinací, co se týče materiálů a barev. Slušet bude každému interiéru, nenudí a pokud se k ní přidá lesk, působí vyjímečně krásně a nadčasově. 

Lesklé kuchyně fotogalerie realizace

Prohlédněte si fotogalerii lesklých kuchyní Carmen, třeba Vám některá padne do oka. Jestliže se tak stane, Kontaktujte nás a svěřte své představy týmu vyškolených odborníků. ZCELA ZDARMA vypracujeme nezávazný grafický návrh, kuchyni zaměříme a oceníme.

I ten nejnáročnější zákazník si u nás vybere. Moderní kuchyně ve vysokém lesku jsou správnou volbou pro ty, kdo se orientují ve stávajících trendech a rádi se obklopují luxusem za skvělou cenu. 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1
460 06, Liberec 6
Telefon: +420 774 494 471
info@zadaranabytek.cz