Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Malé kuchyňské linky

Malé kuchyně mohou mít mnoho podob. Vybírejte malé rohové kuchyně, do U, nebo malé kuchyně do paneláku. Veškeré příslušenství k malým kuchyním najdete v nabídce našeho obchodu. 

Malá kuchyně v paneláku

Samozřejmě, že nejčastěji shání naši zákazníci malou kuchyni do paneláku. Zde jsou prostory omezené, je tedy třeba je využít beze zbytku. I v paneláku však můžete mít malou rohovou kuchyni. My vám několik takových typů nabízíme ve fotogalerii níže. Malé rohové kuchyně měří 130 x 90 cm a rovné nabízíme od 100 cm. Tyto kuchyně dodáme za velmi příjemnou cenu již smontované s úchyty zdarma! V ceně je započítaný nerezový dřez a pracovní deska.

Malé kuchyně inspirace

I realizace malé kuchyně může být oříšek! Těžší je navrhnou funkční a praktickou kuchyni v omezeném prostoru, než když zákazník disponuje spoustou místa. Proto zde máme fotogalerii malých kuchyní, které jsou tu hlavně pro vaši inspiraci.  Vyberte si styl, který se vám líbí - měli by jste rádi doma moderní lesklou kuchyni? Nebo v rustikálním stylu, či s matnými dvířky? Když budete mít jasno ve výběru typu kuchyně, můžeme společně přejít k její realizaci. Snad najdete inspiraci pro vaši malou kuchyň, ve fotografiích realizovaných, nebo výstavních kuchyní.

Malé kuchyňské linky levně

Mezi levné kuchyňské linky patří kuchyně Tina. Dodáme vám je již sestavené z pevně smontovaných skříněk, s úchyty zdarma. Malé levné kuchyňské linky nabízíme od 100 cm, včetně nerezového dřezu a pracovní desky.

 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1
460 06, Liberec 6
Telefon: +420 774 494 471
info@zadaranabytek.cz