Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Rustikální kuchyně Bolero

Rustikální kuchyně Bolero dává na výběr ze čtyř základních barevných odstínů frézování. Rustikální kuchyně Bolero je typická svou ručně nanesenou patinou, která ji dodává na jedinečnosti. 

Barevné provedení Ceník skříněk Kuchyňské skříňky

Rustikální kuchyně Bolero

Z rustikální kuchyně Bolero vyzařuje teplo domova a klid. V tomto prostředí budete rádi vařit a paní domu se příjemnou kuchyní vždy ráda pochlubí. Kuchyně Bolero přímo vyzývají ke společným rodinným večeřím a příjemnému posezení. Nabízíme veškeré příslušenství, které dokonale doladí vzhled Vaší rustikální kuchyně. Jedná se například o stylové úchytky, osvětlení, či vitrážové sklo, které se do tohoto typu kuchyně bezvadně hodí. Dlouholeté zkušenosti v oboru nám dovolí tvrdit, že rustikální kuchyně nestárnou, spíše s léty získávají na citové hodnotě.

Barevné provedení a materiál kuchyně Bolero

Barevné provedení korpusu má na výběr ze 17 variant a dvířka s typickou frézou čtyři odstíny dřeva - kalvádos, dub starý, dub vinný a ořech střední. Patina je patrná v záhybech frézování a je typická pro kuchyně Bolero.

Materiál MDF, z něhož jsou vyrobeny čelní plochy kuchyňských dvířek, je základem pro následné vyfrézování frézy, kterou si zákazník vybere. Konečnou fází je nastříkání desky vodě odolným PUR lepidlem a za velmi vysokého tlaku a teploty je deska opatřena vybranou folií s dekory dřeva.

Výhody dvířek MDF:

  • rychlá výroba a tedy i dodání celé kuchyně,
  • zdarma jeden typ úchytů.

Realizace kuchyně Bolero

S Vaší pomocí připravíme 3D grafický návrh pro lepší představivost a budeme ho tak dlouho upravovat, až se jeho finální podoba přiblíží co nejvíc Vaší představě o ideální rustikální kuchyni. Tento návrh, který Vás k ničemu nezavazuje, vytvoříme ZCELA ZDARMA, stejně jako cenovou kalkulaci a zaměření. Kontaktujte nás a svěřte své představy týmu vyškolených odborníků.

Ve fotogalerii najdete mnoho realizovaných, nebo vystavených kuchyní Bolero, které Vám možná dodají potřebnou inspiraci před realizací té pravé, ve Vašem domově. 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1
460 06, Liberec 6
Telefon: +420 774 494 471
info@zadaranabytek.cz