Černé kuchyně

Moderní černé kuchyně nabízíme v několika variantách. Vybírejte černou kuchyňskou linku s matnými dvířky, nebo černou kuchyni ve vysokém lesku. Skříňky dodáme již pevně smontované, spodní na soklu 10 cm s úchyty zdarma!

Černá kuchyňská linka

Černá kuchyňská linka najde své místo v moderní domácnosti, plné designových doplňků. Nedoporučujeme pořizovat si černou kuchyňskou linku do domácnosti s malými dětmi, protože na povrchu dvířek jdou vidět otisky ručiček. To je asi jedné negativum, které se dá o černé kuchyňské lince říct. Tento typ kuchyně působí nadčasovým dojmem a doplníte li ji stylovým příslušenstvím, rázem máte doma velmi krásný, ale i funkční kout pro vaření.

Černá kuchyně a doplňky

Ať dáte přednost černé kuchyni ve vysokém lesku, nebo kuchyni s matnými dvířky, záleží na spoustě dalších faktorů, jaká bude její finální podoba. K černé kuchyni doporučujeme vybrat některou ze světlejších pracovních desek, například v odstínu olše, nebo Dubu sonoma. Černou kuchyni krásně prosvětlí prosklené skříňky a moderní výklopné skříňky jen podtrhnou její jedinečný styl. Velmi zajímavě také působí kombinace černých a bílých, nebo červených skříněk.

Dbejte také na barvu stěn v místnosti, kam černou kuchyni umístíte - vymalujte je radši světlým odstínem. Stejně tak u podlahové krytiny zvolte spíše světlý dekor.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1
460 06, Liberec 6
Telefon: +420 774 494 471
info@zadaranabytek.cz