Kuchyně s ostrůvkem

Kuchyně s ostrůvkem je vhodná do většího prostoru. Lze realizovat kuchyni s ostrůvkem v moderním, luxusním a třeba i rustikálním stylu - fantazii se meze nekladou! Prohlédněte si fotogalerii kuchyní s ostrůvkem.

Pečlivé zaměření kuchyně s ostrůvkem

Toužíte po kuchyni s ostrůvkem? Rozhodně nepodceňujte pečlivé zaměření místnosti! Tento typ kuchyně je náročný na prostor, proto si vše vyměřte, aby vám v místnosti zbylo ještě dostatek místa na volný pohyb. Kuchyňský kout má být v první řadě účelový - musíme se v něm cítit pohodlně a hlavně se v něm musí dobře pracovat. Neprosazujte tedy kuchyni s ostrůvkem, na úkor těchto důležitých skutečností.

Kuchyně s ostrůvkem pro a proti

Velmi často slouží ostrůvek jako barový pult. Pořídíte li si k němu pár židlí v odpovídajícím designu, máte rázem v kuchyni parádní odpočinkový kout. někteří naši zákazníci však přiznávají, že k tomuto účelu nakonec ostrůvek v kuchyni neslouží. Spíše se využívá jako odkládací plocha. Někdo plánuje kuchyňský ostrůvek využívat pro dřez, nebo sporák. Toto řešení se zdá být nešťastné z důvodu, že ostatní zóny v kuchyni jsou tak neprakticky vzdálené. Například umyté nádobí budete nosit přes celou kuchyni do skříněk a také pracovní plocha je zbytečně vzdálená troubě, nebo sporáku.

Variabilní kuchyňský ostrůvek

Hlavním důvodem, proč se zákazníci rozhodují pro kuchyň s ostrůvkem je to, že většinou vypadá krásně a dodá prostoru "šmrnc". Je ovšem třeba brát na zřetel, že místnost rozděluje a narušuje plynulou návaznost kuchyňských zón. Také může místnost opticky zmenšit, proto kuchyni s ostrůvkem doporučujeme vybrat do opravdu prostorné místnosti. 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1
460 06, Liberec 6
Telefon: +420 774 494 471
info@zadaranabytek.cz