Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Kuchyně do tvaru U

Kuchyně do U jsou prostorově náročné, přesto velmi oblíbené! Každá větší domácnost ocení mnoho odkládacích a úložných prostor, stejně jako velkou pracovní plochu. Prohlédněte si fotogalerii našich kuchyní do U.

Kuchyňská linka do tvaru U

Kuchyňská linka do tvaru U splní všechny vaše požadavky ohledně správné kuchyně. Její jedinečný tvar nabízí spoustu úložného prostoru, který ocení hlavně početné rodiny. Jedna z bočních stran může vést do prostoru, proto se nabízí, využít ji jako bar s dvěma, třemi barovými židličkami. Uvidíte, jak oblíbené to bude místo pro členy vaší domácnosti. A hospodyňka má tak o zábavu postaráno! Již dávno neplatí, že kuchařky byly izolovány v jiné místnosti, dnes už kuchyně nenápadně přechází v obývací prostor. Kuchyňská linka do tvaru U je ideální pro nenásilné oddělení kuchyňského koutu od ostatního prostoru. 

Praktická kuchyně do U

Díky svým rozměrům, nabízí kuchyně do U systematické rozmístění jednotlivých zón - vaření a pečení, příprava jídla, skladování zásob, mytí nádobí. Vše je organizováno účelně a prakticky. Přesto je třeba při plánování kuchyně do U dodržovat pár pravidel: prostor mezi stěnami by neměl být menší než 120 cm, ideálně 140 až 150 cm. Hlavním důvodem je to, aby se snadno otvíraly protilehlé skříňky a samozřejmě také to, aby se členové domácnosti v kuchyni mohli volně pohybovat.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1
460 06, Liberec 6
Telefon: +420 774 494 471
info@zadaranabytek.cz