Sektorové kuchyně

Sektorové kuchyně v naší nabídce zahrnují všechny možné typy. Najdete zde sektorové kuchyně malé i velké, rohové i rovné, stačí vybrat tu pravou! 

Délka 100 cm
Délka 120 cm
Délka 160 cm
Délka 180 cm
Délka 200 cm
Délka 210 cm
Délka 220 cm
Délka 230 cm
Délka 240 cm
Délka 250 cm

Sektorové kuchyně rohové, rovné, velké i malé

Sektorové kuchyně můžou mít jakýkoliv rozměr. Spodní skříňky sektorových kuchyní jsou vysoké 82 cm, hluboké 47 cm. Horní skříňky sektorových kuchyní mají výšku 72 cm a hloubku 30 cm. Vyšperkovat si kuchyň můžete moderní výklopnou skříňkou, která má jednoduchou, nebo dvojitou variantu. K sektorovým kuchyním patří příslušenství, jako je dřez, lišty, baterie, odpadkové koše atd. Kuchyňské skříňky dodáme s mechanickým dovíráním šuplíků a mechanickými písty u výklopných skříněk. Za příplatek objednávejte luxusní dojezdový mechanismus u šuplíků i různé jiné mechanismy výklopů u horních výklopných skříněk.

Levné sektorové kuchyně

Velkou výhodou sektorových kuchyní je jejich nízká cena. Jednotlivé díly (sektory) si můžete sami vybrat - například ze skříněk, které máme skladem - a vy navíc budete mít sektorovou kuchyni doma brzy a levně! Další výhodou sektorových kuchyní je jejich variabilita. proto, že se skládají z několika dílů, není nic jednoduššího, než sektorovou kuchyni časem přestavět, jestliže chystáte úpravy interiéru, nebo vás prostě jen vaše stávající kuchyně přestala bavit.

Příslušenství sektorových kuchyní

Do dřezové skříňky, kterou nabízíme od 50 do 100 cm vyberte dřez s baterií. Také zvolte příslušnou pracovní desku, kterou nabízíme ve dvou šířkách. Všechny tolik důležité "drobnosti" jako jsou lišty, úchyty a sokly najdete také v naší nabídce.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1
460 06, Liberec 6
Telefon: +420 774 494 471
info@zadaranabytek.cz