Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Moderní kuchyně a kuchyňské linky

Protože každý zákazník má vlastní představu o tom, co pro něj znamená  moderní kuchyně a kuchyňská linka, zahrnuli jsme do této sekce kuchyňské linky v mnoha variantách, velikostech a barvách. 

Moderní kuchyně do U a s ostrůvkem

Každému, kdo má v domácnosti dostatek prostoru doporučujeme si domů pořídit moderní kuchyni do U, nebo moderní kuchyni s ostrůvkem. Tento tvar je sice náročný na prostor, ale stonásobně se vám tato investice vrátí, v podobě velkého množství odkládacího a pracovního prostoru. Moderní kuchyně do U vybízí k zakomponování efektních prvků, jako je například barová tyč, nebo otevřená zakončení. Moderní kuchyně s ostrůvkem zase může sloužit jako příjemné místo pro odpočinek a svačinu, aniž by se člověk vzdaloval od kuchyňské linky.

Moderní kuchyně v paneláku

Myslíte si, že moderní kuchyně v paneláku je pouze since fiction? Chyba! I v malém prostoru se dá vykouzlit moderní kout pro vaření! Prohlédněte si naši fotogalerii moderních kuchyní, jistě vás bude nějaká inspirovat. Menší moderní kuchyně v paneláku ve vysokém lesku a moderním designu se stanou chloubou vaší domácnosti. Takovou kuchyni zbývá doplnit vhodnými úchyty, či madly, výklopnými skříňkami, které mohou být prosklené a také spotřebiči.

Detaily moderní kuchyně

Celkový dojem z moderní kuchyně tvoří všechny detaily, ze kterých se skládá. Naše stylové moderní kuchyně jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a díky špičkovým výrobním technologiím bude vaše moderní kuchyně splňovat veškeré požadavky na příjemné a bezpečné vaření. Mezi moderní kuchyně patří hlavně lesklé typy v mnoha barevných variantách. Mezi našimi zákazníky však stále udržuje své prvenství bílá barva ve vysokém lesku. A to hlavně pro svou jednoznačnou nadčasovost a čistotu.

Doplňte vaši moderní kuchyni odpovídajícím příslušenstvím, jako jsou granitové a nerezové dřezy, baterie, pracovní desky a další.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1
460 06, Liberec 6
Telefon: +420 774 494 471
info@zadaranabytek.cz