Granitové

Granitové dřezy firmy AQUASANITA jsou vyrobené z nejjakostnějšího jemného granitu (Silk granit) německé výroby. 

Jednodřez sólo
Dvoudřezy
S odkapem
Rohový dřez

Granitové dřezy

Stejně tak jako je důležité správně vybrat ostatní zařízení kuchyně, tak ani kuchyňské dřezy nejsou výjimkou. Požadavky zákazníků jsou různorodé, a proto vám dáváme možnost širokého výběru. Náš sortiment pokryje potřeby každého z vás. Nabízíme kuchyňské dřezy buďto z nerezu, nebo z granitu. Do každé kuchyně se hodí něco jiného. A kuchyňské dřezy se nemusí lišit jen materiálem, ale i tvarem a velikostí.

Zvolte si, zda chcete menší kulatý kuchyňský dřez pro malou kuchyni, nebo velký, dvouvaničkový dřez s odkapávačem, který se hodí zejména do domácností, kde žije více lidí, a tím vzniká i větší množství špinavého nádobí.

Granitový dřez

Granitové dřezy jsou vyrobeny ze špičkových materiálů vysoké kvality. Pyšnit se mohou absolutní hladkostí a neporézností, a tím i dokonale jednoduchou údržbou. Tento materiál je maximálně hygienickýGranitové dřezy dodáme v rozměrech od 40 cm, v kulatém, čtvercovém, či obdélníkovém tvaru. Nabízíme granitové dřezy s odkapávačem i bez.

Jistě oceníte i možnost volby materiálu. Nerezové kuchyňské dřezy jsou sice levnější, ale také vypadají vcelku obyčejně, má je každý. Rádi bychom vám proto doporučili granitové kuchyňské dřezy. Granit, neboli žula, je materiál, který se pro kuchyňské dřezy začal využívat až v poslední době. Granitové kuchyňské dřezy disponují skvělým vzhledem, snadnou údržbou a obrovskou praktičností. Dodají vaší kuchyni zcela novou tvář a vzhledem k tomu, že je u nás zatím moc lidí nemá, dostane tato místnost i neotřelý vzhled, který zaujme každou návštěvu.

Při výběru buďte opatrní, a důkladně si promyslete, co vlastně od kuchyňského dřezu požadujete. Špatně vybraný kuchyňský dřez může způsobit nemalé problémy při mytí nádobí, proto je důležité i takovou věc, jako jsou kuchyňské dřezy vybírat opravdu s rozmyslem.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1
460 06, Liberec 6
Telefon: +420 774 494 471
info@zadaranabytek.cz