Úchytky a madla na kuchyňské skříňky

Kuchyňské úchytky jsou nedílnou součástí každé kuchyňské linky. Vybírejte je podle typu vaší kuchyně. Nabízíme vám kuchyňské úchytky a madla vhodná do moderní kuchyně i klasické sektorové, nebo panelákové.

Úchyty ke kuchyňské lince

Máme pro vás bohatý výběr úchytek ke kuchyňské lince. Protože na detailech záleží, dejte si při jejich výběru záležet na tom, aby špatná volba nerozbila celkový design kuchyně a také na tom aby úchyty, nebo madla dobře padly do ruky. Jiný typ úchytek budete vybírat k rustikální kuchyni a jiný k moderní kuchyni. Nejen svým stylem, ale také například barevným provedením mohou správně zvolené úchyty kuchyňskou linku efektně doplnit.

Úchyty, nebo madla?

Vybrali jste si moderní kuchyni s nerezovými spotřebiči? V tom případě by se vám jistě hodily moderní úchyty - madla, či "hrazdy", které nabízíme v mnoha rozměrech i barvách. Můžete je mít v hliníkovém odstínu, nerez, nebo v imitaci oceli. Velmi pěkně se však na kuchyňských linkách všech typů vyjímají úchyty - knopky, které též nabízíme v moha variantách, do moderních kuchyní v barvě chrom, satin chrom a nikl. 

Úchyty, madla, knopky i hrazdy - v našem obchodě najdete všechny typy do kuchyní a kuchyňských linek.

 


Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1
460 06, Liberec 6
Telefon: +420 774 494 471
info@zadaranabytek.cz